İki alın: ABC Məsələləri (Seriya?) Final üçün Press-reliz

ABC-də iki televiziya şousu çəkin: (ləğv edildi və ya yeniləndi?)

Olacaq İki götürün ikinci mövsümə qayıtmaq? ABC, televiziya şousunun yaxınlaşan bir mövsüm finalı üçün yeni detallar açıqladı.

Komediya-drama, eposdan sonra viral qəzadan sonra imicini bərpa etməli və karyerasını bərpa etməli olan aktrisa Sam Swift (Rachel Bilson) üzərində dayanır. Konsertdən küsən, ancaq tezliklə aktyorluq təcrübəsinin işdə lazımlı olduğunu tapan tək qurd xüsusi müstəntiqi, Eddie Valetikdən (Eddie Cibrian) kölgə salmağı xahiş edir. . Rollarda Xavier de Guzman, Aliyah O'Brien, Alice Lee və Jordan Gavaris də yer alıb.

ABC hələ iki mövsüm üçün yeniləmə elan etməyib T ake iki . İndiyə qədər, reytinqlər yay seriyası üçün isti oldu, şou 18-49 demoda ortalama .44 reytinq və 2.855 milyon izləyici ilə.

Mövsümün bir finalı İki götürün ABC-də giriş 13 sentyabr saat 22.00. ET / PT .

Daha ətraflı məlumatı aşağıda oxuyun:

QADIN HƏYATININ ƏMƏDİYYATINDAN ÇIXDIĞINDA, SAM və EDDIE ABC’S ‘İKİ GÖRÜŞÜNÜNƏ’ PUL QAYITMAQ ÜÇÜN MƏNİ KONSERTİNİN ÜSTÜNDƏ CƏDVƏLLƏRİ BURADI

One to the Heart - Hələ birlikdə yatmağın duyğusal əks-səda verməsi ilə mübarizə aparan Sam və Eddi, varlı qadınları məğlub edən bir serial adamla əlaqəli bir iddia qaldırırlar. Şübhəlilərini qorxutmadan müştərilərinin pullarını və zinət əşyalarını geri qaytarmaq üçün, cütlük Sam-ı yem kimi istifadə etmək üçün plan hazırlayır. Ancaq planlarından kənarda qalanlardan sonra yalnız onlar olmadıqlarını və özləri tələyə düşdüklərini kəşf etdikləri zaman səhv olurlar. Hadisələr inkişaf etdikcə, Sam'in gələcəyi və Eddinin keçmişi hər şeyi dəyişdirə biləcək peşəkar və şəxsi münasibətlərini sınamaq üçün toqquşur, Take Two, THURSDAY, SEPT. 13 (10: 00-11: 00 pm EDT), ABC Televiziya Şəbəkəsində, axın və tələb üzrə.

Sam rolunda Rachel Bilson, Eddie rolunda Eddie Cibrian, Berto rolunda Xavier DeGuzman, Christine rolunda Aliyah O'Brien və Monica rolunda Alice Lee rollarını alın.

Biri Yüreğe yazanlar Terri Edda Miller və Andrew W. Marlowe, rejissoru Holly Dale.

Baş rolları qonaqlar Sidney Delamo rolunda Heather Doekersen, Emily Speer rolunda Emily Rose və Mitch Rhodes rolunda Lochlyn Munroe edir.

Take Two, Terri Edda Miller və Andrew W. Marlowe, Studiocanal TV-nin Rola Bauer və Tandem Productions Tim Halkin ilə birlikdə yaradılıb. Pilotun rejissoru John Terlesky idi. TakeTwo, Tandem Productions və MilMar Pictures tərəfindən ABC Studios ilə birlikdə istehsal olunur. Take Two, ABC, VOX və France 2 tərəfindən birgə hazırlanıb və maliyyələşdirilib.

Baxırsan İki götürün ? İkinci mövsümü izləyərdiniz?